Από τη Νέα Υόρκη της Αμερικής…

Το 2007 ιδρύθηκε η εταιρία Netsolutions στη Νέα Υόρκη της Αμερικής από τον Γεώργιο Καλαντζή, με καταγωγή από το Ασήμι, Ηρακλείου Κρήτης.  Η εταιρία δραστηριοποιήθηκε στο Service υπολογιστών και περιφερειακών συστημάτων και στην Εγκατάσταση τηλεφωνικών κέντρων.

Καθώς περνούσαν τα χρόνια, όλο και περισσότεροι πελάτες την εμπιστεύτηκαν κι έτσι το 2014, εμπλούτισε τις υπηρεσίες της κι ασχολήθηκε επιπλέον με την Εγκατάσταση ενσύρματων και ασύρματων δικτύων, συστημάτων ασφαλείας(συναγερμοί και κάμερες), θυροτηλέφωνων, συστημάτων ελέγχου πρόσβασης (access control) και την  Κατασκευή ιστοσελίδων και eshops. Επιπλέον μία από τις βασικές υπηρεσίες της, που προσφέρει αρκετά χρόνια είναι η Εξ αποστάσεως υποστήριξη (IT Service , διαχείριση e-mails) των πελατών της, η οποία γίνεται από Έλληνες τεχνικούς, μέσω μιας σύγχρονης πλατφόρμας. Μ’ αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος στους πελάτες της, καθώς έγκαιρα και έγκυρα γίνεται η διάγνωση και η επίλυση κάθε προβλήματος που αντιμετωπίζουν.

Σήμερα, αποτελεί μία καταξιωμένη εταιρία στη Νέα Υόρκη, η οποία είναι επανδρωμένη με εξειδικευμένο προσωπικό, που είναι έτοιμο ν’ ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη των πελατών της

… στο Ηράκλειο της Κρήτης

Το 2021 η Netsolutions «άνοιξε τα φτερά της» για την Ελλάδα! Ο Γεώργιος Καλαντζής μεταφέροντας όλη την τεχνογνωσία και την εμπειρία της Αμερικής συνεργάστηκε με τον Πολυχρόνη Ανδρουλακάκη και συστάθηκε τον Φεβρουάριο του 2021 η Netsolutions στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο Πολυχρόνης Ανδρουλακάκης, κατάγεται από το Τυμπάκι Ηρακλείου Κρήτης, είναι Ηλεκτρονικός Μηχανικός και διαθέτει πολυετή εμπειρία στην τεχνική υποστήριξη, καθώς υπήρξε υπεύθυνος τεχνικού τμήματος για αρκετά χρόνια συνεργαζόμενος με πολλές σημαντικές εταιρίες και οργανισμούς. Παράλληλα, εργαζόταν για αρκετά χρόνια εξ αποστάσεως στη Netsolutions της Νέας Υόρκης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η εταιρία μας διαθέτει πλέον την εμπειρία και την τεχνογνωσία που χρειάζεται για να διαχειριστεί κάθε ανάγκη σας, να υλοποιήσει κάθε σας σκέψη, προτείνοντας νέες ιδέες και λύσεις που χρησιμοποιούν στην Ελλάδα στο εξωτερικό και μπορούν να κάνουν την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει!