Όλα τα συστήματα ασφάλειας λειτουργούν με την ίδια βασική αρχή, αυτή της διασφάλισης των σημείων εισόδου στο χώρο μας, όπως οι πόρτες και τα παράθυρα, καθώς και ο εσωτερικός χώρος που περιέχει πολύτιμα αντικείμενα, χρήματα και οτιδήποτε έχει αξία για εσάς. Ανεξάρτητα από το μέγεθος του σπιτιού σας ή τον αριθμό των θυρών και των παραθύρων ή των εσωτερικών χώρων που ένας ιδιοκτήτης σπιτιού αποφασίζει να προστατεύσει, το μόνο που αλλάζει είναι τα εξαρτήματα που θα χρειαστούν για να καλύψουν τις δικές σας ανάγκες.
Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την εγκατάσταση συναγερμών, συστημάτων παρακολούθησης με κάμερες, συστημάτων ψηφιακής καταγραφής, πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας και συστημάτων ελέγχου εισόδου – εξόδου (Access Control) τελευταίας τεχνολογίας. Η υψηλή εξειδίκευση και υπευθυνότητα του ανθρώπινου δυναμικού μας που αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς αποτελούν εγγύηση για την ταχύτητα και αρτιότητα της εγκατάστασης. Το προσωπικό ασφαλείας μας, με την μακροχρόνια εκπαίδευση του, διεκπεραιώνει με αποτελεσματικότητα την συνεχή παρακολούθηση των Συστημάτων Ασφαλείας και Πυρασφάλειας μετά την εγκατάσταση τους. Έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε τις ανάγκες σε συστήματα ασφάλειας σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, αποθηκευτικές εγκαταστάσεις, βιομηχανικές μονάδες, τράπεζες κ.α.

Συστήματα Συναγερμού

Τα συστήματα συναγερμού λειτουργούν με την προστασία των σημείων εισόδου σε ένα σπίτι με αισθητήρες που επικοινωνούν με έναν πίνακα ελέγχου ή ένα κέντρο εντολών εγκατεστημένο σε μια κρυφή τοποθεσία κάπου μέσα στο σπίτι. Οι αισθητήρες συνήθως τοποθετούνται σε πόρτες, καθώς και σε εύκολα προσβάσιμα παράθυρα και ειδικά σε εκείνα τα παράθυρα που βρίσκονται κοντά στο επίπεδο του εδάφους. Οι ανοικτοί χώροι μέσα στα σπίτια μπορούν να ασφαλιστούν με αισθητήρες κίνησης. Ο πίνακας ελέγχου είναι ο υπολογιστής που οπλίζει και αφοπλίζει τον συναγερμό σας, επικοινωνεί με κάθε εγκατεστημένο στοιχείο μέσα στο σπίτι σας, ενεργοποιεί τον συναγερμό όταν παραβιάζεται μια ζώνη ασφαλείας και επικοινωνεί με ένα Κέντρο λήψης σημάτων. Διαθέτουν ένα πληκτρολόγιο για εύκολο προγραμματισμό, όπου εισάγονται κωδικοί πρόσβασης για την ενεργοποίηση και τον αφοπλισμό του συστήματος. Μπορούν να λειτουργούν με φωνητικές εντολές και μπορούν επίσης να προγραμματιστούν για να λειτουργούν με ασύρματα τηλεχειριστήρια.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες καμερών IP, HDCVI, HDTVI & AHD στη Netsolutions θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη λύση για το δικό σας χώρο, ενώ θα έχετε την απαραίτητη υποστήριξη εγκατάστασης – αναβάθμισης – service από το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα. Σε εμάς θα βρείτε κάμερες ασφαλείας wifi , καταγραφικά wifi, δικτυακά καταγραφικά wifi (NVR), κάμερες ασφαλείας εξωτερικού χώρου. Ταυτόχρονα οι τιμές μας στις κάμερες ασφαλείας παραμένουν από τις καλύτερες της αγοράς! Καλύπτουμε από την πιο μικρή ανάγκη ενός ιδιώτη για παρακολούθηση του σπιτιού με κάμερες ασφαλείας με ενσωματωμένο καταγραφικό, ασύρματες κάμερες με ενσωματωμένο καταγραφικό, κάμερα με ειδοποίηση κίνησης στο κινητό, ip κάμερα με ανιχνευτή κίνησης, μίνι κάμερα με ανίχνευση κίνησης, κρυφή κάμερα με ανίχνευση κίνησης μέχρι τον επαγγελματία με πιο εξειδικευμένα συστήματα.
H υψηλή ανάλυση είναι το σπουδαιότερο εργαλείο στη βιντεοεπιτήρηση, καθώς μπορεί να αποκαλύψει λεπτομέρειες που δεν είναι ορατές με τις συμβατικές αναλύσεις εικόνας. Πράγματι, η ανάλυση 8MP (4K) προσφέρει 15πλάσια πληροφορία και λεπτομέρεια σε σχέση με τη συμβατική ανάλυση 960Η των κοινών αναλογικών καμερών. Μέχρι πρόσφατα οι τόσο υψηλές αναλύσεις ήταν διαθέσιμες μόνο σε ακριβότερες λύσεις IP. Τώρα η Hikvision, με την τεχνολογία Turbo HD 4.0 και τις νέες σειρές προϊόντων της, φέρνει την υψηλή ανάλυση και στο αναλογικό CCTV, κάνοντας τη εφικτή και προσιτή για όλους.

Κάμερες Ασφαλείας

Access Control

Τα συστήματα ασφαλείας σχεδιάζονται ώστε να παρέχουν ένα ευρύ φάσμα ασφαλών, αξιόπιστων και ισχυρών συστημάτων ελέγχου πρόσβασης. Συχνές εφαρμογές τέτοιων συστημάτων χρησιμοποιούνται σε εμπορικούς χώρους, σε κυβερνητικά κτίρια, στον τραπεζικό τομέα και σε οποιονδήποτε άλλο χώρο η ασφάλεια και ο έλεγχος απαιτείται. Με μια σειρά από ευέλικτες λύσεις, ο χώρος σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως μία αυτόνομη λειτουργία ή ως ένα σημείο ενός ολοκληρωμένου δικτύου. Το πεδίο εφαρμογής των συστημάτων μας προσαρμόζεται έτσι ώστε να ικανοποιούνται οι ανάγκες του κάθε έργου. Μία επιλογή μεταξύ των διαφόρων συστημάτων που διαθέτουμε ανάμεσα σε διάφορες τεχνολογίες μπορεί να είναι η επόμενη επιλογή σας. Με μια σειρά από τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των βιομετρικών, Mifare, εγγύτητας και της υπέρυθρης ακτινοβολίας, τα συστήματα μας έχουν την δυνατότητα να προσαρμόζονται ακριβώς στον αρχικό σχεδιασμό λειτουργίας και απόδοσης.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Ευρύ φάσμα συστημάτων, με επιλογές που ταιριάζουν στις απαιτήσεις του κάθε έργου
  • Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, άμεση προμήθεια και λειτουργία
  • Βιομηχανοποιημένα πρότυπα μας επιτρέπουν την τοποθέτηση και εκ των υστέρων, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξουν οι υφιστάμενοι αναγνώστες

Σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία όλες ανεξαιρέτως οι επιχειρήσεις πρέπει να διαθέτουν Μελέτη Πυρασφάλειας και βάσει αυτής να έχουν λάβει σχετικό Πιστοποιητικό Πυρασφάλειας ισχύος 8 ετών από την αρμόδια Πυροσβεστική Υπηρεσία (ΠΥ). Η αρχική μελέτη περιλαμβάνει τόσο την Παθητική Πυρασφάλεια όσο και την Ενεργητική Πυρασφάλεια οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στον Πολεοδομικό Φάκελο Αδείας.
Μολαταύτα, κάθε αλλαγή στο κτίριο συνεπάγεται ενημέρωση του φακέλου ο οποίος πρέπει να επαναϋποβληθεί στην ΠΥ για έγκριση. Σε περίπτωση αλλαγών στις κατόψεις, το υλικά ή τη χρήση του κτιρίου ο φάκελος υποβάλλεται για επανέγκριση και στην Πολεοδομία. Επιπλέον, κάθε Επιχείρηση οφείλει να τηρεί Βιβλίο Συντήρησης Μέσων Ενεργητικής Πυροπροστασίας το οποίο υπογράφεται κάθε χρόνο από όλους τους προμηθευτές και συντηρητές των πυροσβεστήρων, των συστημάτων πυρανίχνευσης, των συντηρητών των αντλητικών συγκροτημάτων και τον Σύμβουλο Πυρασφάλειας αν αυτός υπάρχει.
Κάθε Μελέτη Πυρασφάλειας περιέχει διαδικασίες και οδηγίες πρόληψης και αντιμετώπισης πυρκαγιών καθώς και έκτακτης ανάγκης. Τις περισσότερες φορές τα κείμενα είναι τυποποιημένα και δεν έχουν δοκιμαστεί στην πράξη. Τόσο η πρόληψη όσο και η αντιμετώπιση μιας πυρκαγιάς δεν είναι αυτονόητη και απαιτεί ενασχόληση σε συνδυασμό με τεχνογνωσία.

Πυρασφάλεια

Θυροτηλεοράσεις

Στην εταιρεία μας θα βρείτε θυροτηλέφωνα και θυροτηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας. Συστήματα που μπορούν να καλύψουν το σύνολο των εγκαταστάσεων ιδανικά για νεόδμητα κτίρια αλλά και για την αντικατάσταση των παλαιού τύπου θυροτηλεφώνων με θυροτηλεόραση. Όλα τα συστήματα θυροτηλεοράσεων που εμπορεύεται και εγκαθιστά η εταιρεία μας είναι μικτά. Δίνουν δηλαδή την δυνατότητα στον εκάστοτε ιδιοκτήτη να επιλέξει έγχρωμη θυροτηλεόραση, ασπρόμαυρη θυροτηλεόραση ή θυροτηλέφωνο.
Η εταιρεία μας επίσης αναλαμβάνει πλήρως την εγκατάσταση θυροτηλεοράσεων παρέχοντας γραπτή εγγύηση ορθής και απρόσκοπτης λειτουργίας όλων των συστημάτων. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας καθώς και για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τις απαιτήσεις της εκάστοτε εγκατάστασης μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η εταιρεία μας διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο τομέα των τηλεπικοινωνιακών λύσεων, με μεγάλη εξειδίκευση τόσο στα ψηφιακά τηλεφωνικά κέντρα όσο και στα αναλογικά. Τα τηλεφωνικά κέντρα που διαθέτουμε είναι ικανά να καλύψουν ανάγκες από πολύ μικρές εταιρίες εως πολύ μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Τηλεφωνικά Κέντρα