Η τεχνολογία υπολογιστών εξελίσσεται ραγδαία. Οι ανάγκες της καθημερινότητας καθιστούν επιτακτική την ανάγκη υπολογιστή και διαδικτύου σε κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Η Netsolutions συζητά μαζί σας προκειμένου να κατανοήσει τις ανάγκες και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας και εξετάζει την υποδομή σας, ώστε να σας προτείνει την καλύτερη λύση αγοράς ή επισκευής του ήδη υπάρχοντος υπολογιστή.
Οι τεχνικοί μας έχουν την απαιτούμενη εμπειρία, ώστε να δώσουν λύση σε κάθε θέμα που μπορεί να έχει σχέση με ηλεκτρονικούς υπολογιστές (desktop, laptop), δίκτυο, σύνδεση στο Internet, backup, απομακρυσμένη πρόσβαση στα συστήματά σας, περιφερειακά συστήματα (εκτυπωτές-printers, σαρωτές- scanners).

Εμπόριο υπολογιστών και περιφερειακών συστημάτων

Παρέχουμε οικονομικές λύσεις για γραφεία και μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην πώληση ειδών πληροφορικής, δικτύων καθώς και μεγάλη γκάμα σε αναλώσιμα και αξεσουάρ. Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους κατασκευαστές όπως Dell – Hp – Lexamark – Oki – Lenovo – Toshiba – Tp-link – Cisco – Microtik – Epson και άλλες.
Επιπλέον, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε ανακατασκευασμένα μηχανήματα (refurbished) με εγγύηση 2 ετών, τα οποία έχουν περάσει διπλό τεχνικό έλεγχο (από τον εκάστοτε κατασκευαστή πριν την προμήθεια τους και από το δικό μας τεχνικό τμήμα μόλις παραληφθούν) ώστε να διασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα στους πελάτες μας.

H πολυετής εμπειρία των τεχνικών μας στις υπηρεσίες Εταιρικής Τεχνικής Υποστήριξης υπολογιστών, στο Service ηλεκτρονικών υπολογιστών, στο Service Laptop και περιφερειακών εγγυάται την αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε μικρού ή μεγάλου προβλήματος. H Netsolutions επιλύει καθημερινά τεχνικές βλάβες του αγαπημένου σας υπολογιστή όπως: σπασμένο πλαίσιο, χαλασμένο βύσμα τροφοδοσίας, δεν ανάβει, χαλασμένα κουμπιά, πληκτρολόγιο, προβληματική μπαταρία μητρικής, καλωδιοταινίες – flex cables, αλλαγή τροφοδοτικού, επισκευή μητρικής, επισκευή κάρτας γραφικών, Wi-Fi ασύρματο δίκτυο, υπερθέρμανση, δυνατούς θορύβους, δυσλειτουργία ανεμιστήρων, καθαρισμός από ιούς και κακόβουλο λογισμικό, κολλήματα – παγώματα, εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος, εγκατάσταση εφαρμογών – προγραμμάτων, αλλαγές σε σκληρούς δίσκους, αλλαγή μνήμη RAM, reballing CPU – reballing GPU, αναβάθμιση υπολογιστή.

Service υπολογιστών και περιφερειακών συσκευών

Τεχνική υποστήριξη

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας πολυετή εμπειρία σε δια ζώσης και εξ αποστάσεως τεχνική υποστήριξη, μπορεί να επιδιορθώσει οποιοδήποτε πρόβλημά σας και να σας δώσει λύσεις σε οποιοδήποτε προβληματισμό σας. Απλά καλέστε μας και ένας τεχνικός μας θα σας καθοδηγήσει και θα φροντίσει για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για απομακρυσμένη πρόσβαση – Virtual Private Network (VPN). Συγκεκριμένα η υπηρεσία αυτή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να έχουν τα ίδια δικαιώματα πρόσβασης στα αρχεία της εταιρίας τους με μεγάλη ευκολία, σαν να βρίσκονται μέσα στην εταιρία, προσφέροντας ασφάλεια και προστασία από εξωτερικούς και εσωτερικούς κινδύνους.

Μερικές από τις υπηρεσίες μας είναι οι παρακάτω:
• Μελέτη και σχεδιασμός VPN είτε σε ένα server με ειδικό πρόγραμμα είτε με vpn router.
• Εγκατάσταση και παραμετροποίηση εξοπλισμού.
• Απομακρυσμένη πρόσβαση SSL VPN.
• Site-to-Site VPN.
• Διαμόρφωση και διαχείριση των VPN Routers.
• Βελτιστοποίηση VPN.
• Έλεγχος καλής λειτουργίας.
• Εντοπισμός και επισκευή βλαβών VPN.

VPN (Virtual Private Network)

Custom software

      Στον σημερινό δυναμικό και ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο, κάθε εταιρεία επιθυμεί να μείνει μπροστά από τους ανταγωνιστές της. Αυτό είναι δυνατό μόνο εάν οι επιχειρήσεις διαθέτουν τις σωστές στρατηγικές και συστήματα. Οι προσαρμοσμένες εφαρμογές λογισμικού αυτοματοποιούν και βελτιστοποιούν τις διαδικασίες σε έναν οργανισμό, εξοικονομώντας έτσι τεράστιο χρόνο και κόστος, ενώ αυξάνουν την αποδοτικότητα.
Στην Net Solutions, αναπτύσσουμε προσαρμοσμένο λογισμικού σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας. Σε κάθε στάδιο του SDLC (Κύκλος Ζωής Ανάπτυξης Λογισμικού), δηλαδή συγκέντρωση απαιτήσεων, στρατηγική, δημιουργία μοντέλου, υλοποίηση και ανάπτυξη, διατηρούμε συνεχή επικοινωνία με τον πελάτη, ώστε να μην γίνεται τίποτα απαρατήρητο και αν εντοπιστούν κίνδυνοι, να αντιμετωπίζονται άμεσα. Έχουμε μια δυναμική ομάδα προγραμματιστών λογισμικού με πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη ισχυρών και αποτελεσματικών συστημάτων.
Η ομάδα της Net Solutions είναι έτοιμη να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Έτσι, εάν έχετε περισσότερες απορίες ή ερωτήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας . Θα χαρούμε πολύ να μοιραστούμε τις ανησυχίες σας και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας!

        Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας, βοηθά τη κάθε επιχείρηση να αναδειχθεί και να γίνει ευρέως γνωστή. Δίνει την δυνατότητα στην κάθε επιχείρηση να ξεφύγει από τα πλαίσια της τοπικής επιχείρησης και ανοίγει ορίζοντες σε μια παγκόσμια αγορά που ψάχνει καθημερινά, να καλύψει τις ανάγκες της για προϊόντα και υπηρεσίες.
Στην Net Solutions η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά καθώς μόνο έτσι επιτυγχάνονται τα αναμενόμενα αποτελέσματα και η επίτευξη των στόχων σας. Μελετάμε, σχεδιάζουμε, προτείνουμε και δημιουργούμε ιστοσελίδες που πληρούν τις προδιαγραφές της σύγχρονης τεχνολογίας και είναι συμβατές με smartphones, tablets, pc.
Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας και για την βελτίωση της υπάρχουσας ιστοσελίδας σας. Η εταιρία μας με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει, παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής, σε ιδιοκτήτες ιστοσελίδων που αναζητούν πάντα το βέλτιστο αποτέλεσμα ή και σε ιδιοκτήτες που δεν είναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα που τους προσφέρουν.

• Διασύνδεση με Τράπεζα
• Εύκολο Check Out
• Βελτιστοποίηση SEO
• Mobile Friendly – Responsive
• Κειμενογράφηση
• Σύνδεση με Google Analytics
• Τακτικά Updates και Back-ups
• Τεχνική Υποστήριξη

Δημιουργία Ιστοσελίδων & e-shops